tEAM

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Saturday, 18 February 2012

18.02.2012


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


18 Φεβρουαρίου 2012


Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Σήμερα μιλάμε για μια επιτάχυνση που συμβαίνει σε κάθε επίπεδο της πραγματικότητας σας. Δεν είναι μια "επιτάχυνση" του χρόνου, όπως μπορεί να πιστεύετε ότι συμβαίνει. Μερικές φορές, αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που το αντιλαμβάνεστε και όχι η "πραγματικότητα" του ίδιου του χρόνου. Αντίθετα, μιλάμε για μια επιτάχυνση όλων όσων βρίσκονται πίσω από την υφή της πραγματικότητας του κόσμου σας.

Μεγάλοι θόρυβοι ακούγονται στους ουρανούς σας. Είναι πραγματικοί, συμβαίνουν, και είναι μέρος αυτής της διαδικασίας επιτάχυνσης. Καθίσταται σαφέστατο σε όσους βρίσκονται στην εξουσία ότι όλα όσα έχουν δει με τι τεχνολογίες της εποχής τους γίνονται πραγματικότητα γύρω τους. Αυτοί οι θόρυβοι είναι ένα άλλο επίπεδο από τις εξελίξεις προς τη διαδικασία η οποία θα επιφέρει τις μόνιμες αλλαγές που περιμένατε. Αυτές οι αλλαγές όμως, δεν θα έρθουν με τεράστια κβαντικά άλματα. Θα είναι σταδιακές, αλλά αδιαμφισβήτητες.

Η επιτάχυνση θα επηρεάσει επίσης τον τρόπο με το οποίο επιτυγχάνεται η επικοινωνία στην

πραγματικότητά σας, σε κάθε επίπεδο. Θα αισθάνεστε ολοένα και περισσότερο και θα χρειάζεται όλο και λιγότερο λόγια για να μεταδώσετε τις έννοιες. Οι τεχνολογίες σας που σας βοηθούν στον τομέα των επικοινωνιών υφίστανται επίσης τις δικές τους αλλαγές. Άλλη μία «επαναστατική» τεχνολογία θα ανακοινωθεί σύντομα και θα επηρεάσει τον τρόπο που τα ραδιοκύματα κοινοποιούνται σε όλη την υδρόγειο.

Η δημιουργία μέσω της σκέψης στη φυσική πραγματικότητα έχει επίσης επηρεαστεί από την επιτάχυνση. Ο χρόνος μεταξύ της δημιουργίας της μορφής στη σκέψη και της προβολής της στη τρισδιάστατη πραγματικότητα έχει γίνει μικρότερος, ούτως ώστε να είστε πλέον σε θέση να εμφανίσετε αυτές τις προθέσεις σε μια πολύ πιο αποτελεσματική κλίμακα. Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της ύπαρξης στις υψηλότερες διαστάσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Και καθώς αυτές οι αλλαγές διακατέχουν την πραγματικότητα σας και η συλλογική σας νοοτροπία συντονίζεται μαζί τους σαν «φυσικά» και «καθημερινά» γεγονότα, μπορούμε επίσης να αρχίσουμε τη διαδικασία της Αποκάλυψης μας. Πολλά πράγματα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι για να συμβούν όλα αυτά. Εμείς προετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση της προσχεδιασμένης στρατηγικής μας για την αποκάλυψη. Συνεπάγεται πολλά περισσότερα πράγματα από ό, τι μπορεί να εξηγηθεί εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε μια πιο προσωπική προσέγγιση για την ύπαρξή μας από ό, τι είχατε συνηθίσει στο παρελθόν. Τα υπόλοιπα θα εξελιχθούν από μόνα τους.

Να περιμένετε μια σημαντική ανακοίνωση στις χρηματοπιστωτικές αγορές που καταρχάς, θα φαίνεται άσχετη με οτιδήποτε έχετε παρακολουθήσει. Θα αποδειχθεί τελικά ότι είναι η απαρχής κραυγή που ξεκινά την πρώτη από πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της πραγματικότητας σας σε έναν καταρράκτη γεγονότων, που θα είναι ο κανόνας για τους επόμενους μήνες.

Κρατήστε πάντα την καρδιά σας και την αγάπη σας στην πρώτη γραμμή. Να τα φέρετε προς τα εμπρός και σε αντάλλαγμα θα σας θρέψουν και θα σας προστατεύσουν σε αυτές τις εποχές δοκιμασίας. Στεκόμαστε πάντα με δέος μπροστά σε όλους εσάς και τις ικανότητές σας. Δεν είμαστε παρά μια σκέψη μακριά.

Ειρήνη
Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών

Channeler: Wanderer of the Sky

Μεταφραστής: Vasiliki

1 comment:

  1. Λέτε, λέτε, λέτε, συνεχώς,όμως ένας λαός που ίσως να είναι εκείνος με την μεγαλύτερη συγγένεια μαζί σας υποφέρει και απο μέρα σε μέρα ο πόνος που του διωχετεύεται, αν και αβάστακτος πολλαπλασιάζεται. Επιτέλους είστε η δεν είστε?
    Αρκετά δια μέσου των αιώνων προσεφέραμε.
    τόσον οι εκεί όσον και οι εδώ χρίζει ανάγκης να προβληματιστoύν.
    Maria Luiza de Vasconcellos if you are in position pass this massage.

    ReplyDelete

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE
Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

rainbow

Thank You to All