tEAM

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Sunday, 25 March 2012

25 Μαρτίου 2012


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


25 Μαρτίου 2012


Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι ο κόσμος σας πρόκειται σύντομα να υποστεί αλλαγές που θα τον φέρουν σε ευθυγράμμιση με τη διαδικασία της Ανάληψης. Η Γαία έχει στείλει το μήνυμά της προς τον Δημιουργό ότι είναι έτοιμη. Εκείνη, και όλοι μας, περιμένουμε με αγωνία την απάντηση. Δεν είναι μικρό πράγμα. Η απάντηση από τον Δημιουργό θα μπορούσε να είναι το Πράσινο φως που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με την αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, οι καρδιές μας είναι στραμμένες προς τον Δημιουργό αυτή τη στιγμή καθώς περιμένουμε εντολή για το πώς και πότε να προχωρήσουμε.

Αυτό το μήνυμα από τη Γαία είναι η διαβεβαίωσή της ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα και είναι πρόθυμη να προχωρήσει. Είναι επίσης η αξιολόγηση της ότι όλα τα έμβια όντα που συντηρούνται από αυτήν είναι αρκετά έτοιμα για την επόμενη φάση. Η αξιολόγηση αυτή είναι πολύ σημαντική, γιατί χωρίς αυτή ο Δημιουργός δεν θα θεωρούσε την εν λόγω θέση βιώσιμη. Ως εκ τούτου, έχουμε προχωρήσει συλλογικά σε μια πολύ σημαντική φάση της διαδικασίας που μας φέρνει σε ατέρμονο ενθουσιασμό για τις προοπτικές που έχουμε μπροστά μας.

Υπήρξε μια μεγάλη στροφή από πολλούς που βλέπουν αυτή τη διαδικασία να καθυστερεί και το χρησιμοποιούν ως απόδειξη ότι ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνει από την αρχή. Αυτό θα αλλάξει από την απάντηση του Δημιουργού και είμαστε ενθουσιασμένοι που εύλογα πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα. Η πρόσκληση έχει βγει από την Ομοσπονδία προς όλα τα συστήματα του σύμπαντος και ένας ακόμα μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών κινούνται προς τα εδώ για να παρατηρήσουν αυτή την επόμενη φάση δραστηριοτήτων. Από αυτή την άποψη, μπορείτε να περιμένετε ότι άλλο ένα σπιράλ Νορβηγίας θα εμφανιστεί καθώς καταφτάνουν όντα μεγαλύτερων διαστάσεων τις αρκετές επόμενες εβδομάδες.

Πολλά συναρπαστικά πράγματα τώρα προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Καθώς συνεχίζονται οι αλλαγές στις κυβερνήσεις του κόσμου σας και τα μέσα μαζικής σας ενημέρωσης, με έμφαση στα χρηματοπιστωτικά σας ιδρύματα, θα δείτε όλο και μεγαλύτερη την επιθυμία να συζητηθεί ανοιχτά αυτό που μέχρι τώρα ήταν τι έχει, μέχρι τώρα, ήταν ο γορίλλας 800 λιβρών σε ένα δωμάτιο. Θα ακούσετε δηλώσεις καθώς πολιτικοί και προσωπικότητες των ΜΜΕ αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για τους Illuminati και τον ρόλο τους στον κόσμο σας και τι πρέπει να γίνει για να πάρετε πίσω τον κόσμο για τους ανθρώπους σας.

Μια νέα ανακάλυψη που θα αποκαλυφθεί μαζικά σχετικά με το βαθύτερο υπόγειο σπήλαιο που έχει αποκαλυφθεί, είναι μια διαρροή πληροφοριών για μία από τις πύλες προς έναν κόσμο με όντα που αποκαλείται Αγκάρθιους. Θα προετοιμάσει τη σκηνή, εάν είναι αναγκαίο, για τις μελλοντικές αποκαλύψεις σχετικά με αυτά τα όντα και το ρόλο τους εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι καθώς τα θέματα εξελίσσονται, αυτό γίνεται με μια συγκεκριμένη σειρά για έναν συγκεκριμένο λόγο που διασυνδέεται με ένα πολύ πιο μεγαλειώδες σχέδιο που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τώρα. Αλλά, καθώς τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους, θα είναι αυτό - εκτελούμενο. Και όταν πέσουν τα ντόμινο, θα πέσουν γρήγορα και χωρίς καμία αμφιβολία από την πλευρά σας. Δεν θα υπάρχει καμία υποθετική εργασία εικασία εκείνη τη στιγμή.

Κρατείστε ήρεμο το μυαλό σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας μιλήσουμε. Ανοίξτε τις καρδιές σας ώστε να μπορείτε να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Μείνετε σε αυτή τη στιγμή και παραμείνετε θαρραλέοι στην κλήση σας. Είμαστε μαζί σας και είμαστε εσείς.

Ειρήνη
Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών

Channeler: Wanderer of the Sky

Μεταφραστής: Vasiliki

1 comment:

  1. Εμείς γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε δραματικές αλλαγές. Το αντιλαμβανόμαστε με κάποιο τρόπο που δεν μπορούμε να το περιγράψωμε. Όμως με τες ανακοινώσεις σας, μας προκαλείτε κατά κάποιον τρόπο σύγχιση. Αρχίζουν τα μυνήματα πολύ αισιόδαξα ότι τώρα! αυτές τες μέρες! η ακόμα και αυτές τες ώρες! και ξαφνικά βρεθούμαστε σε μήνες, ακόμα και σε αοριστολογίες.
    Καταλαμβαίνουμε ότι ο θεός έχει πάρει την απόφαση του. Εσείς όμως αν είστε του Θεού γίνεται ποιό αντιληπτοί.

    ReplyDelete

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE
Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

rainbow

Thank You to All