tEAM

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Monday, 7 November 2011

07.11.2011


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


7 Νοεμβρίου 2011


Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Θα θέλαμε να μιλήσουμε μαζί σας για την πίστη. Για τους περισσότερους από εσάς, η πίστη είναι ότι έχετε. Δεν μας έχετε δει, δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, δεν γνωρίζετε πραγματικά την ύπαρξη μας πέρα από αυτά τα μηνύματα. Δεν σας έχουμε φέρει στο σκάφος μας, δεν έχετε κανένα πραγματικό τρόπο να ξέρετε αν αυτά τα μηνύματα που ήρθαν με διαμεσολάβηση προέρχονται από την Ομοσπονδία ή από πνευματικές πηγές ή αν τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από την φαντασία αυτών που γράφουν τις λέξεις στο χαρτί. Όμως, τα δέχεστε γιατί η καρδιά σας σας λέει ότι φέρνουν την αλήθεια που σας αρνήθηκαν άλλες πηγές. Αυτό είναι πίστη. Δεν είναι λιγότερο ισχυρή για σας απ’ ότι είναι για κάποιον που ακολουθεί μια θρησκεία. Και με αυτή την έννοια, πρέπει πάντα να παραμείνετε σε επαγρύπνηση για το τι ακούτε από εμάς και αυτούς που δηλώνουν ότι είναι εμείς, αλλά και από εκείνους που επικρίνουν δικαιολογημένα αυτές τις λέξεις σαν αουτσάιντερ.

Πιστέψατε στο καθήκον σας να μετακινηθείτε μπροστά στην νέα εποχή ύπαρξης. Είτε θα αποδειχθεί ότι είχατε δίκιο μέσα στον επόμενο χρόνο και κάτι ή θα πρέπει να επαναξιολογήσετε όλα όσα είστε. Ούτως ή άλλως έχετε ξυπνήσει σε μια πραγματικότητα πέρα από κάθε φαντασία σας. Ένας κόσμος γεμάτος όχι από στατικά πράγματα αλλά από κινητές ενέργειες που συνυπάρχουν με την ίδια σας την ύπαρξη. Αυτή είναι η αληθινή πραγματικότητα και θα πρέπει να την «τακτοποιήσετε» για τον εαυτό σας.

Μένουμε σταθερά στην θέση μας ότι ό,τι σας έχουμε πει είναι πραγματικό και αληθές. Θα πρέπει να αποδεχθείτε ό,τι μπορείτε και να διακρίνετε τα υπόλοιπα όπως νομίζετε ότι ταιριάζει. Στο σημείο αυτό εσείς έχετε την ελεύθερη βούληση και την επιλογή. Μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε αυτές τις αποφάσεις. Στέκεστε πίσω από έναν αρχηγό κυρίαρχης χώρας του κόσμου που σας έχουμε πει επανειλημμένα ότι θα σας οδηγήσει με επιτυχία έξω από την λαβή των «Illuminati» ή υποκύπτετε στις πιέσεις του «πραγματικού κόσμου» και πιστεύετε ότι σας λένε αυτές οι πηγές; Ξανά, η επιλογή είναι δική σας. Και να θυμάστε πάντα, εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητα σας κάθε φορά. Ας μην γίνει κανένα λάθος σ’ αυτό. Εσείς είστε επιφορτισμένοι με τον προορισμό σας. Κανείς άλλος.

Σύντομα θα βλέπετε μια μεγάλη επίδειξη των σκαφών μας σε μια μεγάλη πόλη Ευρωπαϊκής χώρας σαν επιβεβαίωση από εμάς ότι είμαστε εδώ, ξέρουμε τις ανησυχίες σας, ξέρουμε τους φόβους σας, ξέρουμε τον πόνο και την δυσαρέσκεια σας. Ας είναι αυτό το δικό μας μέτρο για την ανακούφιση σας φίλοι μας. Είναι πάντα βαθύ σκοτάδι πριν την αυγή. Το μονοπάτι που ακολουθήσατε δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά τα πήγατε τόσο υπέροχα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για σας. Έχουμε μόνο πολύ λίγο δρόμο να διανύσουμε και θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά τι εννοούμε δουλειά.

Όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν, η Αποκάλυψη θα είναι το πρώτο μεγάλο γεγονός που θα σας επιβεβαιώσει υλικά όλα όσα σας έχουμε πει. Σκοπεύουμε να το φέρουμε στο κατώφλι σας. Έχετε κλείσει το χάσμα για μας τόσο πολύ που πραγματικά απολαμβάνουμε να καθόμαστε καθώς παίρνετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας προς αυτό το συγκεκριμένο σκοπό.

Σύντομα, αρκετές κυβερνήσεις του κόσμου θα ανακοινώσουν μηνύσεις εν εξελίξει εναντίον μεγάλων παραγόντων των διεθνών οικονομικών αγορών σαν αντίδραση στις διαμαρτυρίες σας και μια απάντηση στην ανερχόμενη ενέργεια του Φωτός που διώχνει γρήγορα όλο το σκοτάδι. Αυτά δεν είναι προάγγελοι για τις αποδείξεις και τα σημάδια που χρειάζεστε, αυτά ΕΙΝΑΙ τα σημάδια. Σταματήστε να κλείνετε τα μάτια σας σε ότι αποτελεί αρκετή επιβεβαίωση γύρω σας.

Μείνετε θετικοί σε ότι λέτε και ότι κάνετε. Θυμηθείτε ότι ο καθένας από εσάς και όλοι είστε μαζί σ’ αυτό. Έχουμε όλοι τους ρόλους μας και ο καθένας παίζει όπως νομίζει ότι είναι σωστό. Ενθάρρυνση τώρα από αυτούς που δεν θα διστάσουν στο Φως της αλήθειας θα βοηθήσει πολύ αυτούς που έφτασαν στο σημείο να αμφιβάλουν για την πίστη τους. Δείξτε ο ένας στον άλλο την αγάπη που αξίζετε και θα το πάρετε πίσω σε είδος.

Ειρήνη
Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών

Channeler: Wanderer of the Sky
Μεταφραστής: VasilikiNo comments:

Post a Comment

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE
Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

rainbow

Thank You to All