tEAM

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Saturday, 19 November 2011

19.11.2011


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


19 Νοεμβρίου 2011


Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Σήμερα θα μιλήσουμε για το σχέδιο της Αποκάλυψης που εκτυλίσσεται στον κόσμο σας. Δυο αρχηγοί της συμμορίας, βασικά μέλη μιας ομάδας ελέγχου που είναι αρμόδια για την επιχείρηση ψεύτικης σημαίας, οι οποίοι θα προσπαθούσαν να υπονομεύσουν την αποκάλυψη μας σε σας, συνθηκολόγησαν. Έχουν μεταφερθεί σε ασφαλείς ζώνες για να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με αυτούς που θα ζητούσαν την άδεια τους για να αναλάβουν τα σχέδια που είχαν φτιάξει οι Illuminati για το σενάριο της αποκάλυψης. Εξουδετερώθηκαν αποτελεσματικά χωρίς να πάθει κανείς τίποτε.

Θα πρέπει να θυμόσαστε ότι στον πλανήτη σας δρουν δύο ξεχωριστές δυνάμεις. Η μία αποτελείται από οντότητες εκτός του κόσμου σας που προσπαθεί να σας ελέγξει χρησιμοποιώντας άτομα από το δικό σας ανθρώπινο είδος σε θέσεις ισχύος και εμπιστοσύνης, που έχουν διαφθαρεί από την φιλαργυρία και την ισχύ. Η άλλη είναι αυτά τα τσιράκια, οι δικοί σας άνθρωποι που επέλεξαν από μόνοι τους να απομακρυνθούν προς την υπηρεσία των σκοτεινών. Εμείς θα χειριστούμε αυτούς τους εκτός του κόσμου σας όπως έχουμε ήδη κάνει, συμπεριλαμβανομένης και της καταστροφής των υποθαλάσσιων εγκαταστάσεων τους από τις οποίες διεύθυναν τις επιχειρήσεις τους για πάρα πολύ καιρό. Είναι στο δικό σας χέρι να αποδώσετε δικαιοσύνη σε αυτούς από τον δικό σας κόσμο και του δικού σας είδους, όταν έρθει η ώρα. Τα συστήματα σας θα είναι έτοιμα γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η διαδικασία θα είναι αποτέλεσμα ανθρώπινων ενεργειών και όχι εκδίκησης, η οποία είναι χάσιμο ενέργειας και εξυπηρετεί μόνο στη δημιουργία σκότους.

Το θεϊκό σχέδιο έχει ήδη δρομολογηθεί. Μπορείτε να περιμένετε ένα δικό μας μήνυμα που θα το δώσουμε στους ανθρώπους του κόσμου σας όταν θα φτάσουμε. Θα παρακάμψει όλα σας τα ιδρύματα και θα φτάσει κατευθείαν στους ανθρώπους, αφιλτράριστο και ανεπεξέργαστο. Θα σας πούμε: Άνθρωποι του κόσμου. Μην φοβόσαστε, ήρθαμε ειρηνικά. Στις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να μας συναντήσετε. Προς το παρόν, σας ζητάμε να μην πανικοβάλλεστε ή να μην μας φοβόσαστε. Έχουμε έρθει από όλο το σύμπαν και ακόμη πιο πέρα για να σας βοηθήσουμε στις μέρες που έρχονται. Δεν θέλουμε να σας κατακτήσουμε, να σας κάνουμε σκλάβους ή να σας ελέγξουμε. Ο καιρός που είχατε αφεντικά τελείωσε. Είστε ελεύθεροι. Ήρθαμε για να επιβλέψουμε ότι θα επέλθει αυτή η ελευθερία και θέλουμε για σας μόνο αγάπη και ειρήνη. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την πραγματική σας ιστορία, ένα μωσαϊκό του ποιοι ήσασταν και πώς θα γίνετε, για τα οποία η αλήθεια έχει αποκρυφτεί από σας για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε η οικογένεια σας και θέλουμε να σας ξαναενώσουμε σαν έναν άνθρωπο. Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί σας θα σας ενημερώσουν για την παρουσία μας στον κόσμο σας πριν ακόμη γεννηθείτε. Η επιθυμία μας για σας είναι να γίνετε κοσμικοί πολίτες και να επισκεφτείτε τα άστρα μαζί μας. Ο καιρός για να εξελιχθείτε έχει φτάσει και μαζί μ’ αυτόν και μια μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτό προσφέρουμε την βοήθεια μας.

Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσει η ομιλία μας με το ανθρώπινο είδος σας. Είναι ένα μήνυμα που θα στείλουμε στον καθένα, οπουδήποτε, την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή εξαρτάται από σας. Όμως τα σχέδια που έχουν φτιαχτεί γι’ αυτό που θα ακολουθήσει θα εξελιχθούν προγραμματισμένα γιατί αυτές είναι οι προθέσεις μας. Ο χρόνος που είμαστε χώρια μικραίνει από λεπτό σε λεπτό και είμαστε πάντα μαζί σας. Αισθανόμαστε την απώλεια της πίστης σας σε αυτή τη διαδικασία και την έλλειψη εμπιστοσύνης στις προσπάθειες μας να προχωρήσουμε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Δεν πρέπει να απογοητεύσετε τον εαυτό σας.

Είστε πραγματικά σπουδαία και πανίσχυρα πνευματικά όντα και ο χρόνος για να ζήσετε αυτή τη γνώση έχει φτάσει. Σας φέρνουμε χαρά, αγάπη και ειλικρινή ειρήνη σαν τα δώρα μας σε σας. Να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη φάση αυτής της διαδικασίας μιας και εξαρτάται από εσάς.

Ειρήνη
Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών

Channeler: Wanderer of the Sky

Μεταφραστής: Vasiliki

1 comment:

  1. Ανυπομονω να μάθω την αληθινή ιστορία, αλλά αναρωτιέμαι, όταν λέει "τις επόμενες ημέρες" τι εννοεί; πόσες ακόμη δηλαδή; Θα έχουμε αντέξει να ελπιζουμε μέχρι τότε ή θα την έχουμε πάθει την κατάθλιψη;

    ReplyDelete

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE
Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

rainbow

Thank You to All