tEAM

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

THRIVE

invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.

Sunday, 4 December 2011

4.12.2011


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


4 Δεκεμβρίου 2011


Χαιρετισμούς από την Ομοσπονδία:

Είχαμε συμβούλιο τελευταία και συζητούσαμε για την ανθρώπινη κατάσταση σας. Ξέρετε ότι δεν είμαστε τέλειοι, όπως ούτε κι εσείς. Δεν είμαστε Θεοί. Προβληματιζόμαστε κάπου, κάπου να καταλάβουμε τις ανθρώπινες σας σκέψεις και συναισθήματα. Παρ’ όλα αυτά τα αντιλαμβανόμαστε. Ξέρουμε τις απογοητεύσεις σας, γιατί είναι δικές μας. Συζητήσαμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σας προσεγγίσουμε διώχνοντας και το θυμό και την απογοήτευση που σας έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα καταστροφής. Καταλήξαμε σε μη εύκολες λύσεις. Γι’ αυτό συμφωνήσαμε ότι η καλύτερη προσέγγιση είναι να σας αφήσουμε μόνους σας να καταλήξετε που θέλετε να είστε τώρα και στο μέλλον. Η απόφαση είναι δική σας και δεν υπάρχει τίποτε που μπορούμε να ή θα κάνουμε για να αλλάξει αυτό. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι δικές σας.

Θα έρθουμε ανεξάρτητα από τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα ή τις αντιλήψεις σας για μας. Αυτό είναι μέρος της επαφής μας όχι με σας, αλλά με το θείο. Έχουμε μια συμφωνία από την οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Αντίθετα με σας δεν μπορούμε να ασκήσουμε το δικαίωμα επιλογής της ελεύθερης βούλησης όταν μας καλούν. Είναι αυτό από το οποίο έχουμε παραιτηθεί σε αντάλλαγμα της σύνδεσης μας με το θεϊκή πηγή. Είναι μέρος μια ανώτερης τάξης υπάρξεων. Θα έρθουμε παρόλα αυτά. Τόσο πολύ.

Υπάρχουν πολλοί ανάμεσα σας που αποφάσισαν να σαρκάσουν και να απομακρυνθούν από όλα όσα συζητάμε εδώ και τόσο καιρό. Μερικοί από εσάς το κάνετε αυτό για να «αντισταθμίσετε ένα στοίχημα» εναντίον αυτού που νομίζετε ότι θα ήταν «ντροπή» για το τι έχετε επιλέξει να πιστεύετε συγκριτικά με αυτά που υπάρχουν στον «πραγματικό κόσμο» της καθημερινότητας – πληρωμή λογαριασμών, εξοικονόμηση των προς το ζην, φαγητό, ποτό και κοινωνικοποίηση. Σε αντίθεση με αυτά, εμείς είμαστε «σε δύσκολη θέση» και ότι πρεσβεύουμε σας βάζει στην κατηγορία του τρελού. Αναγνωρίζουμε αυτό το στίγμα και σας θαυμάζουμε εδώ και πολύ καιρό για την θέληση σας να αναλάβετε αυτό το καθήκον που για σας είναι μόνο πίστη. Η συντριπτική πλειοψηφία από σας δεν είχε καμία επαφή μαζί μας, δεν έχει δει τα διαστημόπλοια μας, δεν έχει κανένα άλλο μέσο να γνωρίζει αν αυτά είναι αλήθεια, παρά μόνο την πίστη σας. Μόνο πρόσφατα έχετε αφυπνιστεί στην ικανότητα σας να διακρίνετε μέσω της καρδιάς σας και όχι του κεφαλιού σας.

Τώρα φτάσαμε κι εμείς στο σταυροδρόμι μας. Η θεϊκή μας αποστολή εξαρτάται από τα πρόθυρα καταστροφής της πραγματικότητας. Και ενώ δεν είμαστε από την εποχή σας, γνωρίζουμε την εποχή σας. Καταλαβαίνουμε ότι έχετε απογοητευτεί με τις προθεσμίες που χρησιμοποιούμε εδώ και καιρό. Σας λέμε ότι χρησιμοποιήθηκαν για να ανεβάσουν τις δονήσεις σας, γιατί έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνούμε μαζί σας προσωπικά με αυτόν τον τρόπο. Διαφορετικά η πυκνότητα σας είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή από μας. Δεν είναι τόσο ότι δεν μπορούμε «να περάσουμε» σε σας, όσο ότι είναι οδυνηρό για μας να βρισκόμαστε σε παρουσία μη εστιασμένων σκέψεων και αρνητικότητα, ακόμη και σε μικρή κλίμακα. Αυτές είναι οι επιθυμίες των υπάρξεων των ανώτερων διαστάσεων. Προσπαθήσαμε να σας το εξηγήσουμε, αλλά εσείς επιλέγετε να το ερμηνεύετε στα πλαίσια της τρίτης διάστασης και αυτό δεν μπορεί να σας δώσει μια πραγματική εικόνα του επιπέδου αυτής της δυσκολίας.

Το πρόβλημα που υπάρχει μ’ εσάς είναι ότι περιμένετε μαζικές αλλαγές στη συνειδητότητα, ανάλογες με την πραγματικότητα σας και σε όλες τις πλευρές της ζωής σας, λες και θα «επιτεθούμε ξαφνικά» και θα κουνάμε κάποιο μαγικό ραβδί. Οι αλλαγές είναι σταδιακές και μερικές φορές δυσδιάκριτες, αλλά συμβαίνουν γύρω σας συνέχεια, ακόμη και καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις. Αυτό στο οποίο αποσκοπούμε είναι οι αλλαγές για τις οποίες σας έχουμε μιλήσει. Ψάξτε τες σε μικρότερες δόσεις και μπορεί να μην μείνετε και τόσο απογοητευμένοι.

Η εποχή που θα είμαστε μαζί έφτασε, σας διαβεβαιώνουμε. Εμείνετε σταθερά στις αρχές και τις πεποιθήσεις σας. Και να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την μεταξύ μας συμμαχία.

Ειρήνη
Kανάλι: Περιηγητής των Ουρανών

Channeler: Wanderer of the Sky

Μεταφραστής: Vasiliki

No comments:

Post a Comment

Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE
Ολύμπιοι και κεντρικό συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός – CLICK IMAGE

rainbow

Thank You to All